Crossfit Den Haag, jouw outdoor bootcamp!

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp?

Kom dan trainen bij Team Jas!

Crossfit Scheveningen, jouw bootcamp Schevening aan het strand

Wil je samen met een groep de buitenlucht in en lekker actief bezig zijn? Wij hebben de ideale activiteit voor je, bootcamp! Onze bootcamp is een combinatie van zowel kracht als conditie, ook wel crossfit genoemd. Deze combinatie zorgt ervoor dat je sneller de doelen bereikt dan wanneer je focust op alleen kracht of cardio.

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU, IT DOESN’T CHANGE YOU

Crossfit Scheveningen, jouw bootcamp Schevening aan het strand

Bij crossfit wordt er op hoge intensiteit getraind. De hoge snelheid met korte pauzes zorgt voor een snelle verbranding. Wij geven onze trainingen het liefst buiten, we maken gebruik van zowel trappen als de duinen en het strand. Hierdoor ontstaat de perfecte bootcamp trainingen waarbij goede resultaten geboekt kunnen worden.

Onze trainers geven iedere deelnemer persoonlijke begeleiding en houden rekening met iedereen. Doordat onze trainers beschikken over de juiste technieken kunnen er weinig blessures ontstaan mits je natuurlijk goed oplet!

Bootcamp Den Haag, schrijf je in bij Team Jas

Team Jas maakt gebruik van zowel fysieke gewichten en jouw eigen lichaamsgewicht. Doordat er vele mogelijkheden zijn met beide gewichten zal dit niet snel gaan vergeten.

Onze bootcamp is voor iedereen toegankelijk, en wat is nou leuker dan de motivatie van andere overnemen en met een ontspannen en voldaan gevoel terug in de auto naar hui te stappen.

Wij zijn een open Gym wat inhoudt dat je altijd naar binnen kunt stappen voor meer informatie en jezelf te oriënteren en in te schrijven voor een gratis proefles. Hopelijk zien we je snel in een van onze bootcamps in Den Haag!

Kom trainen

Bij team jas

Heb je vragen of ben je benieuwd hoe het is om bij ons te boksen, fitnessen of wil je de uitdaging aangaan tijdens een bootcamp? Vraag hier naar de mogelijkheden.

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief